Om Uw persoonlijke veiligheid in uw woning te verbeteren kunnen wij ook iets betekenen.
Wij plaatsen alarm installaties om inbrekers geen kans te geven. Dit doen we samen met Maas beveiligingstechnieken die over de nodige attesten beschikken. Wij zoeken samen met hen naar de beste oplossing voor U.
Een brand is zowat het ergste wat Uw gezin kan overkomen.                                           De gevaarlijkste gebeuren 's nachts wanneer iedereen ligt te slapen...  
   
Rookmelders zijn dé oplossing. Iedereen schriky op door een geluidsignaal van ca 85dB(A) en kan tijdig geëvacueerd worden. Ook de brandweer kan nu sneller verwittigd worden waardoor de brand misschien nog kan gedoofd worden zonder grote stoffelijke schade.                                                                                                          
Rookmelders zijn verkrijgbaar in stand-alone versie op batterijen, in netwerkverbinding(ook draadloos) met of zonder  brandcentrale.
Contacteer ons voor meer info!
            Argus rookmelder
Brand kan ook ontstaan door blikseminslag en grote schade toebrengen aan uw woning. Maar bliksem brengt ook grote schade toe aan al uw elektronische apparatuur door de grote overspanningen die op uw elektrische installatie worden overgebracht. Een degelijke overspanningsbeveiliging beschermt deze apparatuur. Niet alleen via het elektrisch net kan de overspanning uw toestellen beschadigen... Ook via uw belgacom of telenet aansluiting kan de overspanning alles vernietigen! Uw meest waardevolle toestellen (domotica, alarm, pc, tv)kunnen nog een plaatselijke beveiliging meekrijgen en U zit safe. Als U nu van huis bent en er is een onweer hoeft U niet meer ongerust te zijn omdat U de stekkers niet kan uittrekken. Uw overspanningsbeveiliging beschermt uw toestellen!
Een bijkomend argument om voor een overspanningsbeveiliging te kiezen is dat sommige schade aangebracht door overspanningen soms moeilijk te bewijzen is. Niet alle overspanningen zijn van die grootte dat ze directe schade teweegbrengen aan uw toestel maar de levensduur ervan wel gevoelig verkorten.
En ook de verzekeringsagenten die moeilijk doen...U kent ze misschien al! Hoge franchises in de contracten en lage geschatte waarden van uw kapotte toestellen...

Kies een overspanningsbeveiliging van Dehn en speel op zekerheid.