Domotica...

Hierover is al veel gezegd en geschreven. Sommige dingen terecht, andere onterecht. Vergeet het vollopend bad .... Technisch perfect mogelijk, maar je hebt  bijvoorbeeld net gebeld met uw 'bad' dat het mag vollopen en 5 minuten later staat U zich in de plotse file te ergeren dat het water koud gaat zijn als U thuis komt...
Wat is domotica volgens ons dan wel?
Een oplossing om het leven in uw woning op vele vlakken aangenamer, eenvoudiger en veiliger te maken en dit door volledige integratie met de andere aanwezige technische installaties. We gaan de domotica installatie zodanig verweven met de aanwezige technische installaties dat vele handelingen automatisch gebeuren en zo alles gemakkelijker maken.
Laten we dit uitleggen aan de hand van enkele voorbeelden.
Het domotica systeem dat wij plaatsen is van het merk Teletask . Belgisch knowhow én op de markt sinds half  jaren '80. Nog steeds kunnen ze onderdelen leveren voor hun eerste centrales en kunnen deze aangepast worden aan de nieuwste ontwikkelingen. Hun medewerkers geven een goede ondersteuning en het programmeringssysteem zit goed in mekaar.
Er zijn echter vele domotica systemen op de markt en ook velen goedkoper, maar nergens kunnen de andere technische installaties zo gemakkelijk  geïntegreerd worden. Ook zijn ze technisch voor op hun concurrenten. Teletask geeft échte domotica en is geen veredelde relaiskast!
Met een beperkte verhoging van het budget heeft U al domotica in huis. Vergeet de zogenaamde pré-domotica met bi- stabiele relais. Kost veel geld voor wat het is en in 99% van de gevallen wordt later nooit domotica geplaatst. Kies dan liever voor een instapklare basisoplossing en bespreek met ons de mogelijkheden om in de toekomst uit te breiden via weggewerkte wachtbuizen en inbouwpotten. Dit werkt zéér goed en na enkele jaren hebt U een installatie aangepast aan al  Uw wensen en heeft U géén onnodige kosten gemaakt!
Kom onze Teletask installatie bekijken in Rijkevorsel tijdens een demonstratie van het systeem(na afspraak).