Waarom kiezen voor een centraal stofzuigsysteem van Elektrends.  
Stofzuigen is nodig...
Waar of in welke omstandigheid u ook woont of werkt, aan het karwei van het stofzuigen kunt u niet ontkomen.
Daarvoor kiest u natuurlijk wel de efficiŽntste en gemakkelijkste oplossing: het ELEK TRENDS- centraal stofzuigsysteem

Krachtige en geruisloos
De centrale stofzuiger zelf is uitgerust met speciale turbine-bypassmotoren voor extra zuigkracht, voor elke situatie is dan ook eengeschikte krachtige centrale stofzuiger. Deze centrale stofzuigunit wordt op een vaste plaats geÔnstalleerd bijvoorbeeld in de kelder, bijkeuken of garage, waardoor u in de woning zelf geen last heeft van het motorgeluid.
 
 
 
Het is gezonder
In het vertrek waar gestofzuigd wordt met een centraal stofzuigsysteem, valt niet de minste neerslag van stof, omdat zelfs de geringste stofdeeltjes via een buizensysteem rechtstreeks naar de centale stofzuiger worden gezogen. Het grote voordeel in vergelijking met een standaard stofzuiger is dat al het stof wat u opzuigt ook werkelijk voor 100% uit uw woning verdwijnt! Een centrale stofzuiger voert namelijk die kleine stofdeeltjes die bij een standaard stofzuiger door het filter weer de woning worden ingeblazen naar buiten af. Tevens is er hierdoor vele malen minder kans op allergieŽn.

Geen reuk meer van huisdieren
Een centrale stofzuiger voert namelijk alle vieze geurtjes die bij een standaard stofzuiger door het filter weer de woning worden ingeblazen naar buiten af.

Meubilair wordt minder beschadigd
U hoeft niet meer bang te zijn dat uw interieur beschadigd, dit omdat er geen zware stofzuiger meer achter u aan komt die tegen uw meubels botst. Met het centraal stofzuigsysteem van Elek Trends heeft u alleen maar een (zachte, flexibele) zuigslang welke uw meubels niet zal beschadigen.

Geen stofzakken nodig!
Met een ET centraal stofzuigsysteem bespaart u, dit omdat de aankoop van stofzakken overbodig wordt. Doordat wij werken met  centrale stofzuigers met cycloon systeem worden de stofdeeltjes gecentrifugeerd en glijden moeiteloos naar de vuilopvangbak die ca drie- of viermaal per jaar hoeft te worden geleegd.

 

 
Aansluitingen en opties
Elek Trends heeft een ruime keuze in moderne aansluitingen, daarnaast hebben wij een ruime keuze aan handige accesoires om het stofzuigen voor u nog makkelijker te maken, onderstaand enkele voorbeelden:
Plintzuiger: Gemonteerd in uw keukenplint, tik met uw voet tegen de schakelaar en vervolgens gaat het stofzuigsysteem automatisch en kunt u eenvoudig het vuil naar de plintzuiger vegen zodat het systeem het opzuigt.
Uittrekbare slang: Een zeer compacte slang welke u eenvoudig in bijv. uw keukenkastje kan opbergen, zeer makkelijk om snel even iets op te zuigen. Er zijn twee modellen een slang van 1 meter welke u uittrekt to 6 meter en van 1-9 mtr.
As en waterafscheider: Asafscheider voor het veilg leeg zuigen van uw openhaard of houtkachel, en de waterafscheider voor het opzuigen van water.
 
 

Het merk Elektrends

Elek Trends Productions is een Belgische firma dat reeds 32 jaar ervaring heeft in het produceren van alles op het gebied van centrale stofzuigsystemen van kleine compacte stofzuigunits tot industriŽle 400V vacuŁmpompen, naast de stofzuigunits worden ook de artikelen als vacuŁmaansluitingen in eigen huis geproduceerd worden. ETP staat dan al voor jaren bekend om het produceren en ontwikkelen van innovatieve stofzuigsystemen van hoge kwaliteit en afgestemd op de Euopese wens en smaak. In bijna alle stofzuigunits worden dan ook de hoogwaardige Ametek motoren met bypass gebruikt van de Amerikaanse fabrikant Lamb Electric welke de specialist is in het produceren van motoren die speciaal geschikt en ontwikkeld zijn voor het centraal stofzuigsysteem(pdf folder download)